Software immobiliaria - Programa per la gestió d'immobiliaries i promotores - Fincasoft

Què és Fincasoft ?

És un nou software per gestionar aparadors virtuals, idoni per a les agències immobiliàries. D'una forma fàcil i còmoda, es pot accedir via web a una zona d'accés restringit on, com a administrador del seu aparador virtual, pot afegir, modificar i/o esborrar diferents immobles que vulgui oferir a través d'Internet.

A qui va dirigit ?

És un producte que pot utilitzar qualsevol agència immobiliària que vulgui aprofitar l'impuls del sector immobiliari a Internet com a nou canal comercial. Recents estudis assenyalen que a l'Estat espanyol, més d'un 30 % del total de les consultes a agències immobiliàries han estat realitzades a través d'Internet. Aquestes dades obren un nou mitjà de comunicació per a les agències immobiliàries, amb l’avantatge de reduir considerablement les despeses publicitàries i de poder oferir una informació sempre actualitzada.

Personalitzable

Fincasoft és 100 % personalitzable a la imatge corporativa de la seva immobiliària. Amb els seus colors, logotip i normativa gràfica, fincasoft s'adapta perfectament a la seva pàgina web, o a qualsevol projecte comercial immobiliari que vulgui portar a terme.
Fincasoft es pot encarregar d'assessorar-lo en la millor opció d'inclusió a Internet segons les seves necessitats, el mercat a qui va dirigit i el seu pressupost publicitari. Demani'ns informació sense compromís, trucant al telèfon 972 640 440 o per correu electrònic info@comunicatek.com.

Fàcil d'utilitzar

Fincasoft és un software senzill pensat per a gestionar aparadors virtuals d'agències immobiliàries sense extres ni funcions que mai s'arribaran a utilitzar. Des de la nostra experiència amb agències immobiliàries com a clients, hem desenvolupat un sistema molt fàcil d'utilitzar i gestionar. Sense aprenentatge ni requeriments de coneixements específics, tothom pot arribar a utilitzar el gestor d'aparadors virtuals. És fàcil i ràpid d'utilitzar.

Fincasoft és un producte de comunicatek -