Software immobiliaria - Programa per la gestió d'immobiliaries i promotores - Fincasoft

Què és Fincasoft ?

És un software per gestionar aparadors virtuals de les agències immobiliàries. D'una forma còmoda i fàcil d'utilitzar, s'accedeix via web a un aparador virtual per poder afegir, modificar i/o esborrar els immobles que volem oferir al nou mercat en línia, en continua expansió.

A qui va dirigit

A qualsevol agència immobiliària que vulgui aprofitar el canal d'Internet. Estudis recents estipulen en més d'un 30 % del total, les consultes a diferents immobiliàries realitzades exclusivament a través d'Internet.
Tingui o no, pàgina web, fincasoft és la solució més fàcil per poder ser-hi present, sense realitzar grans inversions en programari, maquinari i formació de personal.

Es pot adaptar al meu projecte web ?

Fincasoft és 100 % personalitzable a la imatge corporativa de l'agència immobiliària. Es pot adaptar segons les necessitats del mercat, escollir categories de l'aparador virtual i configurar a mida per a un projecte web ja existent.

Quan em costarà ?

Fincasoft és un programari econòmic perquè no té funcions extres que no s'utilitzen, fincasoft és un software d'una estructura molt senzilla, que permet gestionar un aparador virtual a uns costos molt reduïts.
Sense compromís, demani'ns informació a través del telèfon 972 640 440 o per correu electrònic a info@comunicatek.com

Que necessito ?

Només cal un ordinador amb connexió a la xarxa d'Internet per poder accedir a la zona d'administració en línia i poder gestionar còmodament les seves finques publicades. Des de fincasoft també ens podem encarregar d'assessorar-lo en la seva connexió a Internet, sense compromís.

I si em cal ajuda ?

Des de fincasoft oferim un suport en línia i telefònic per a qualsevol dubte o imprevist en la utilització del software de gestió en línia d'aparadors virtuals d'agències immobiliàries.
Fincasoft és un producte de comunicatek -